Am început să fac fotografie prin 2011, când am remarcat că mulți proprietari de afaceri sau manageri de marketing nu au fotografii și filme atunci când vor să își facă un website sau să-l actualizeze, să nu mai vorbim de campanii, promoții și alte nevoi de comunicare vizuală.

Eram într-o perioadă de reinventare, în care îmi căutam o ieșire spre freelancing într-o zonă vocațională, creativă, așa că am trecut treptat de la un job full time în marketing online la webdesign freelance. Cum majoritatea clienților întârziau cu materialele foto și textul pentru website, mi se lungeau urechile până finalizam un website și încasam banii pe proiect. Așa că am înțeles o nevoie constantă a afacerilor, aceea de fotografie comercială.

Am început să învăț fotografie direct pe teren. Cine nu face, nu greșește. Am învățat multe din mers. Și din lucrul cu oamenii, am aflat lucruri care nu se învață la cursuri. Cum să te descurci în situații neprevăzute.

Cu timpul am progresat. Am fost curios și am învățat și video, am fost la cursuri, am luat acreditări, diplome, am terminat un master în Arta Montajului de film de la UNATC. Toate aceste demersuri m-au făcut să înțeleg că dacă cineva te apreciază și te vrea implicat în proiectele lui nu are nevoie de diplome. Deși ele sunt în continuare importante.

Învăț și caut să înțeleg încontinuu cum se spune o poveste, ce îi fascinează pe oameni și îi ține atenți la imagini, explorez și descopăr artiști și oameni din jurul meu fără încetare și exersez tehnici narative. Fotografiez și filmez designeri, pictori, muzicieni, actori, antreprenori, sportivi, bucătari dar și afaceri, locuri, gastronomie.

Nu mă identific cu termenul de fotograf. Sunt fotograf atunci când fac fotografie, dar mai sunt multe alte lucruri pe care le fac. Video, muzică, business, consultanță.

Cred cu tărie că misiunea noastră în lumea este să căutăm adevărul și să nu ne oprim din creație. Adevărul meu este lumina și lumină încerc și eu să fac în jurul meu.

Asta e motivația mea.

Proiecte personale

Oameni frumosi

Interviuri si fotografii cu femei active, inspiraționale, superbe care iși aleg haine din magazinele YOKKO și le asortează cu creații de la designeri români.

OAMENI FRUMOSI / BLOG YOKKO

Alexandra Velniciuc
Alexandra Velniciuc

arogante culinare

cautăm răspunsul la întrebarea: ne mai putem întâlni, găti împreună și apoi savura bunătățile printre povești și snoave la un pahar de vin?

AROGANTECULINARE.RO

vizită de lucru

Reportaje și interviuri de afaceri despre munca românilor împreună cu Gianina Corondan

FACEBOOK.COM/VIZITADELUCRU

Gianina Corondan

când ma fac mare

Amintiri din copilărie, interviuri audio și reconstituiri ale pozelor din alte vremuri.

CANDMAFACMARE.COM

Zoltan Andras

beautiful minds

O incursiune în universul personal al artiștilor care mă inspiră.

BEAUTIFULMINDS.RO

Nadia Trohin